WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Bredestraat 27
4014 NA Wadenoijen
Bel ons direct
06 511 305 68
Stuur ons een e-mail
info@vandijkelektro.nl

Meer over Van Dijk Elektro

De wereld waarin we leven wordt steeds complexer. Van Dijk Elektro heeft het antwoord op al jouw vragen op het gebied van veiligheid en elektrotechniek. We nemen je al jouw zorgen uit handen. De specialisten van Van Dijk Elektro zorgen ervoor dat jij onbezorgd van je woon- en werkomgeving geniet.

 

Kritisch

Bij Van Dijk Elektro zijn we zeer kritisch op ons werk. Dat zie je dan ook terug in de strakke eindresultaten. We zijn pas tevreden als jij – de klant – dat ook bent. Wij houden van de volle breedte van ons vak. Elk project vinden we mooi om uit te voeren en pakken we met enthousiasme op. Of het nu gaat om het plaatsen van beveiligingscamera’s, zonnepanelen of energiebesparende verlichting: Van Dijk Elektro doet dit tot in detail.

 

Betrouwbaar

Van Dijk Elektro hecht grote waarde aan betrouwbaarheid. Sinds 1997 staan we garant voor de hoge kwaliteit van ons werk. Dat komt doordat we onafgebroken onze focus daarop hebben. Afspraak is voor ons gewoon nakomen. Lukt dat niet, dan bellen we af als het onverhoopt anders loopt. Onze specialisten houden van uitdagende werkzaamheden. Bel ons voor een afspraak om van gedachten te wisselen over jouw vraagstukken op elektrotechnisch gebied op 06-51130568, of stuur een mailtje naar info@vandijkelektro.nl. We staan je graag te woord.